Звернення з нагоди Дня Гідності і Свободи

Шановні мешканці Київщини!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – доленосний для нашої країни. 

Українці віддають шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. 

У цей день ми згадуємо й тих, хто нині захищає нашу свободу та незалежність. Дякуємо їм за мужність, патріотизм, витримку і терпіння. Молимося за своїх побратимів та земляків, які тримають оборону на сході України. Тиснемо мужні руки волонтерам та добровольцям, які об’єдналися задля підтримки наших вояків. 

Керівництво та колектив Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області вітає зі святом, що є символом відродження нації, духовної свободи. 

Пишаймося тим, що ми є гідними нащадками своєї Вітчизни. Гідність, Єдність та Свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів українців до кращого життя та змінили хід української історії. 

Слава Україні! Героям Слава! 

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин