Привітання з Днем Енергетика

Шановні колеги, дорогі друзі!

Прийміть сердечні вітання з нагоди нашого спільного свята професійного - Дня енергетика!

Всі ми належимо до чудового братства професіоналів, які присвятили своє життя важливій і благородній справі - забезпеченню людей теплом і електроенергією.

Енергетика - одна з найважливіших галузей економіки, що має ключове значення для розвитку країни. Найвищий професіоналізм, компетентність, відповідальне ставлення до своєї справи, дисципліна - ось що відрізняє сьогоднішніх енергетиків і дозволяє їм успішно вирішувати поставлені завдання, освоювати сучасні технології, впроваджувати інновації.

Особливих слів подяки заслуговують ветерани енергетичної галузі. Вони багато років залишалися відданими обраній професії, за цей час встигли закласти надійну основу нашої сьогоднішньої роботи і зараз продовжують передавати свій багатий досвід і глибокі знання молодому поколінню фахівців.

Шановні енергетики, люди почесною і складної професії! Ваша праця заслуговує особливої вдячності і поваги.

Від усієї душі бажаю вам зберегти енергійність і міцне здоров'я на довгі роки, а ще - нехай з вами поруч завжди будуть ті, хто підтримає у важку хвилину, - найближчі, найрідніші люди. Нехай добробут і достаток ніколи не покинуть ваші гостинні оселі.

Бажаю великого щастя, натхнення і величезних успіхів у роботі, щоб кожен день дарував вам справжній позитив, і щоб ви, відкриваючи очі вранці, раділи новому дню і готові були до нових досягнень! Нехай усі ваші рідні й близькі будуть здорові і щасливі! І, найголовніше, - бажаю вам величезної любові, любові довжиною в життя, яка ніколи не закінчиться, і до останніх днів сяятиме, немов дороговказ у вашому житті.

Генеральний директор ДСП ЧАЕС
Ігор Грамоткін

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин