Чорнобильська АЕС вперше розпочинає співпрацю з бельгійськими колегами

23 червня Чорнобильську АЕС відвідали представники керівництва бельгійських компаній «Belgoprocess» та «Leniko bvba». Метою візиту було обговорення питань двостороннього співробітництва в сфері управління якістю на 2016-2017 роки. Зокрема, на нараді, що відбулася після представлення презентацій, фахівці бельгійської сторони і Чорнобильської АЕС обговорили можливості спільного технічного співробітництва з питань вдосконалення процесно-орієнтованої моделі системи управління якістю ДСП ЧАЕС в рамках переходу на нову версію стандарту ISO 9001:2015 з метою забезпечення ядерної та радіаційної безпеки на ЧАЕС.

За результатами зустрічі сторони прийняли рішення про підписання найближчим часом Меморандуму про співпрацю, в рамках якого бельгійські колеги готові провести аналіз системи управління якістю ЧАЕС, посприяти в розробці алгоритму переходу на нову версію стандарту, поділитися досвідом міжнародних практик в сфері управління ризиками, провести навчання персоналу ЧАЕС в галузі управління якістю та виконати ряд інших заходів.

Представники керівництва бельгійських компаній Bel...
Представники керівництва бельгійських компаній Bel...
Представники керівництва бельгійських компаній Bel...
 

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин