Програма Міжнародної конференції INUDECO

25-27 квітня у місті Славутич відбудеться друга Міжнародна конференція INUDECO. Тема конференції — «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища».

Реєстрація на конференцію завершується о 19.00 10 квітня 2017 року. Реєстраційна форма тут

Однією з подій конференції стане хакатон «Славутич — місто нових ідей» — командне змагання ІТ-фахівців у форматі 24-годинного марафону зі створення програмного продукту. Учасники конференції, охочі взяти участь у хакатоні, мають додатково зареєструватися у формі тут

12-й Славутицький екофорум та ознайомлювальна екскурсія до Державної науково-дослідної установи «Чорнобильський центр з проблем радіоактивної безпеки, радіоактивних відходів та радіоекології» проходитимуть у рамках секції конференції «Екологічні проблеми сталого розвитку та збереження навколишнього середовища». Детальніше про екофорум на його офіційному веб-сайті ecoforum.slavutich.org

Логістична інформація та програма конференції розміщена на сайті конференції inudeco.pro

27 квітня учасники можуть відвідати промисловий майданчик Чорнобильської АЕС. Для участі у візиті необхідно заповнити спеціальну форму під час реєстрації на конференцію та направити її на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 10 квітня.

Детальну інформацію дивіться на сайті конференції inudeco.pro.

Найближчі події

29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"
30 березня 1970 року Наказом Міненерго СРСР інституту "Гідропроект" було доручено проектування Чорнобильській АЕС

Розсилка новин