ЧАЕС в об'єктиві: проект агентства ділової фотографії «The Gate»

Минулого тижня на Чорнобильській АЕС працювала група фотографів агентства ділової фотографії «The Gate». Профілем роботи агентства є розкриття суті компаній, їх місій та духу через професійні фотоісторії.

З 22 по 25 травня команда працювала з колективом станції. З самого початку для проекту були визначені дві цілі:

1. Змінити образ Чорнобильської АЕС як підприємства, що спричинило катастрофу, на образ сучасної, високотехнологічної компанії, що займається накопиченням досвіду і безпосередньою діяльністю щодо поводження з РАВ, що створює базу ефективних дій по ліквідації ядерної аварії.

2. Скорегувати ставлення населення до Чорнобильської АЕС з негативного до позитивного і витіснити основні асоціації «аварія» новим набором «технології, безпека, користь».

За час проекту фотографи разом з героями своїх сюжетів відвідали ЗПРРВ, внутрішні приміщення об'єкта «Укриття», провели день на майданчику будівництва СВЯП-2, працювали разом з персоналом електроцеху на полях відкритого розподільчого пристрою, фотографували процес демонтажу обладнання у машзалі і навіть вибралися на саму верхівку арки НБК.

Це стало можливим завдяки підтримці керівництва цехів ЧАЕС: електроцеху, ЦЕОУ (НБК), ЦЕГК і ЗС, ЦПРВ, ЦРБ, ЦПВЯП і ГУП ПБ.

Результати проекту будуть доступні на офіційній сторінці агентства у Facebook.

Джерело фотографій: www.facebook.com/the.gate.agency

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин