Прес-реліз

Державне агентство України з управління зоною відчуження повідомляє, що 13 листопада 2015 р. о 14-й годині за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35 (8-й поверх, конференц-зал) відбудеться проведення круглого столу на тему: «Зона відчуження: сьогодення та майбутнє».

Мета:

Аналіз ефективності діяльності держави на території зони відчуження.

Теми для обговорення:

Безпека населення - основна мета держави при формуванні напрямів діяльності в зоні відчуження.

Достатність матеріальних, організаційних та кадрових ресурсів для досягнення мети безпеки.

Територія зони відчуження як можливість для ефективних інвестицій.

До участі в заході запрошені представники від Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства екології та природних ресурсів, Міністерства фінансів, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства охорони здоров’я, Державної інспекції ядерного регулювання, Київської обласної адміністрації, Славутицької міської ради, Іванківської райдержадміністрації та інші.

Для акредитації представників ЗМІ та тих, хто бажає взяти участь у заході, необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. такі відомості:

назва ЗМІ (лише для представників ЗМІ);

прізвище, ім’я, по батькові;

серія та номер паспорта.

Контактна особа: начальник служби інформації та зовнішніх зв’язків Державного підприємства «Центр організаційно-технічного та інформаційного забезпечення управління зоною відчуження» Семикін Павло Володимирович (тел. +38 (067) 406-20-78).

Акредитація триває до 18-ї години 12.11.2015.

dazv.gov.ua

Найближчі події

29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"
30 березня 1970 року Наказом Міненерго СРСР інституту "Гідропроект" було доручено проектування Чорнобильській АЕС

Розсилка новин