Верховна Рада України прийняла Постанову "Про проведення парламентських слухань на тему: "30 років після Чорнобиля: уроки та перспективи"

Верховна Рада України постановила провести 16 березня 2016 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "30 років після Чорнобиля: уроки та перспективи".

Кабінету Міністрів України до 1 березня 2016 року доручено підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.

Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи доручено внести пропозиції щодо рекомендацій парламентських слухань, здійснити необхідні заходи з організації та методичного забезпечення слухань.

Проект Постанови зареєстровано за №3425.

Верховна Рада України

Найближчі події

26 квітня 1986 року в 01 год. 23 хв. 40 с. за московським часом в ході проведення проектних випробувань однієї з систем забезпечення безпеки сталася аварія на енергоблоці № 4 Чорнобильської АЕС
У травні 1970 р. були розпочаті роботи з підготовки (розмітки) котловану під 1-й енергоблок Чорнобильської АЕС.

Розсилка новин