НТЦ ДСП ЧАЕС отримав ліцензію

Навчально-тренувальний центр ДСП ЧАЕС отримав ліцензію Міністерства освіти та науки (наказ МОН від 14.04.2015 №553 Л) на надання освітніх послуг у сфері професійно-технічної освіти.

Ліцензія дає право навчальному центру здійснювати професійно-технічне навчання та підвищення кваліфікації з найбільш затребуваних на підприємстві професій: стропальник, дозиметрист, дезактиваторник та переробник радіоактивних відходів. 

На етапі підготовки документів була розроблена та погоджена з Київською міською державною адміністрацією Концепція діяльності  за заявленими послугами освіти, отримано позитивні висновки санітарно-епідеміологічної служби, органів пожежної охорони, а також  органів охорони праці щодо відповідності матеріально-технічної бази центру встановленим вимогам.

Крім того, отримано позитивний експертний висновок експертів Центру професійного розвитку та КП ЖКЦ м. Славутича та ДСП «Централізоване підприємство по поводженню з радіоактивними відходами».

За підтримки державного закладу «Навчально-методичний кабінет професійно-технічної освіти у Київській області» успішно пройдено Акредитаційну комісію України.

Професіоналізм працівників НТЦ від рядового інженера до керівника став запорукою успішного завершення роботи з отримання ліцензії терміном дії до 2020 року.

Найближчі події

29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"
30 березня 1970 року Наказом Міненерго СРСР інституту "Гідропроект" було доручено проектування Чорнобильській АЕС

Розсилка новин