8 вересня у Славутичі відбулися щорічні змагання добровільних пожежних дружин ДСП ЧАЕС з пожежно-прикладних видів спорту

У змаганнях взяли участь 10 команд, зокрема команди усіх цехів Чорнобильської АЕС та Державного підприємства «Управління із забезпечення функціонування об'єктів Чорнобильської АЕС». Традиційно команди змагалися у трьох дисциплінах: бойовому розгортанні, підйомі по штурмовій драбині та подоланню стометрової смуги перешкод.

У загальнокомандному заліку першість здобула команда цеху експлуатації об'єкта «Укриття» (НБК). На другому місці команда електричного цеху. Трійку лідерів замикає команда цеху із поводження з радіоактивними відходами. У п'ятірку найсильніших також увійшли команди цеху теплових підземних комунікацій (4 загальнокомандне місце) і цеху теплової автоматики та вимірювань (5 місце).

В особистому заліку двічі відзначився працівник електричного цеху Євген Сосновий, який посів перше місце у підйомі по штурмовій драбині та третє місце у подоланні смуги перешкод.  Працівники цеху експлуатації об'єкта «Укриття» (НБК) Сергій Абдурагімов і Роман Кучма посіли відповідно перше та друге місця у подоланні смуги. Валентин Леоненко (ЦОРО) виборов друге місце за підйом по штурмовій драбині, а Дмитро Сосновий (ЕЦ) завоював третє місце з цього виду змагань.

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин