14 грудня - День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Шановні друзі!

Від імені колективу ДСП “Чорнобильська АЕС” маємо за честь з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС привітати всіх, кого торкнулись події до цієї героїчної епопеї.

В цей день, 14 грудня, держава вшановує всіх вас, хто щосекунди ризикуючи життям та здоров’ям, став на шляху нечуваної техногенної катастрофи. У ті дні ви захищали не лише рідну землю і свій народ, а усе людство.

Відлуння біди стихне ще не скоро. Її наслідки відчують на собі і майбутні покоління. Проте ми маємо з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках, зробити все можливе, аби подібне не повторилося, берегти і огорнути турботою тих, хто рятував світ.

Якби не ваш громадянський подвиг, наслідки аварії були б ще більш страшними. Це неможливо переоцінити — як не можна переоцінити значення того, що ви зробили. Ваш героїзм, патріотизм і професійна майстерність перевірені часом.

Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму, щирих та надійних друзів. Щастя і злагоди вам і вашим сім’ям!

Адміністрація та профспілковий комітет ДСП ЧАЕС

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин