03 березня 2016 року на промисловому майданчику Чорнобильської АЕС відбудеться навчальний семінар для молодих журналістів та студентів факультетів медійної спрямованості

Від того дня, як на Чорнобильській АЕС сталась найбільша в світі техногенна катастрофа і світ узнав слово «Чорнобиль» минуло вже майже тридцять років. З плином часу гострота чорнобильських питань та проблем стала менш помітна, однак не втратила своєї актуальності. 

Сьогодні українська та міжнародна громадськість отримують зі ЗМІ значно менше інформації, чим цього вимагає час та розвиток ситуації на промисловому майданчику ЧАЕС та в зоні відчуження, що не відповідає вимогам сьогодення. Цілком очевидно, що чорнобильські теми — це пріоритет молодих та енергійних журналістів, що готові братися за складні теми часу. При цьому, за роки, що минули після аварії в Україні виросло покоління медійників, які знають про Чорнобиль виключно з чуток, з історії.

3 березня 2016 року на промисловому майданчику Чорнобильської АЕС відбудеться навчальний семінар «В кадрі — ядерний об’єкт». До участі запрошуються молоді журналісти та студенти факультетів медійної спрямованості віком від 18 до 25 років. В програмі семінару — зустрічі з спеціалістами станції, відвідання зони монтажу Арки, оглядового павільйону об’єкта «Укриття» та м. Прип’ять. 

Зареєструватися для участі в семінарі можна до 26 лютого (включно) за допомогою e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., а також звернувшись за телефонами: +38 (04593) 4-22-54, +38 (04579) 2-59-02.

Виїзд на ЧАЕС — з Києва. Транспортом учасників забезпечує Чорнобильська АЕС. 

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин