Візит учасників засідання Ради заступників головних інженерів АЕС з ядерної та радіаційної безпеки на ЧАЕС

01 квітня майданчик Чорнобильської АЕС відвідали учасники засідання Ради заступників головних інженерів АЕС з ядерної та радіаційної безпеки, що проходило з 31 березня по 01 квітня на майданчику ВП «Атомремонтсервіс» в м. Славутич. До складу делегації увійшли представники виконавчої дирекції з ядерної і радіаційної безпеки та науково-технічної підтримки ДП НАЕК «Енергоатом», діючих українських АЕС, ВП «Науково-технічний центр», ДНТЦ ЯРБ та ВП «Атомремонтсервіс». Очолила делегацію Голова Ради – виконавчий директор з ядерної і радіаційної безпеки та науково-технічної підтримки ДП НАЕК «Енергоатом» Наталя Шумкова. 

Гості відвідали майданчик будівництва СВЯП-2, де отримали вичерпну інформацію щодо ходу реалізації проекту, а також побували на оглядовому павільйоні об’єкту «Укриття», де мали нагоду ознайомитися з особливостями проекту будівництва Нового безпечного конфайнмента, а також з сучасним станом зруйнованого 4-го енергоблоку та перспективами перетворення його на екологічно безпечну систему. Наприкінці свого перебування на ЧАЕС учасники візиту відвідали місто Прип’ять. 

Візит учасників засідання Ради заступників головни...
Візит учасників засідання Ради заступників головни...
Візит учасників засідання Ради заступників головни...
 

Найближчі події

26 квітня 1986 року в 01 год. 23 хв. 40 с. за московським часом в ході проведення проектних випробувань однієї з систем забезпечення безпеки сталася аварія на енергоблоці № 4 Чорнобильської АЕС
У травні 1970 р. були розпочаті роботи з підготовки (розмітки) котловану під 1-й енергоблок Чорнобильської АЕС.

Розсилка новин