Представники керівництва групи компаній Bouygues відвідали Чорнобильську АЕС

26 жовтня Чорнобильську АЕС з ознайомчим візитом відвідали представники керівництва групи компаній Bouygues - генеральний директор Bouygues Telecom Олів'є Русса, керівник підрозділу цивільного будівництва Bouygues Travaux Publics Жан Філіп Трін і член виконавчого комітету компанії Марк Адлер.

У рамках візиту гості відвідали майданчик складання Арки нового безпечного конфайнменту, де отримали необхідну інформацію від керівника проекту «Новарка» Ніколя Кая і генерального директора Чорнобильської АЕС Ігоря Грамоткіна, а також особисто ознайомилися з ходом робіт на ділянках, де в даний час ведуться найбільш інтенсивні роботи.

 

Під час зустрічі з топ-менеджерами компанії Bouygues генеральний директор ДСП ЧАЕС Ігор Грамоткін високо оцінив якість робіт і менеджмент компанії "Новарка", який організував на майданчику зразкові умови для реалізації складного і безпрецедентного в світовій практиці проекту будівництва нового безпечного конфайнмента.

Для довідки. Проект будівництва нового безпечного конфайнмента здійснює спільне підприємство NOVARKA (Франція), до складу якої на паритетних засадах (50% участь сторін) входять компанії VINCI Construction Grands Projets та Bouygues Travaux Publics. Основні субпідрядники: CIMOLAI (Італія) - робочий проект та виготовлення сталевих конструкцій; PaR (США) - проектування та виготовлення системи основних кранів; OKYANUS (Туреччина) - проектування, поставка та установка обшивки Арки.

Візит представників групи компаній Bouygues, 26.10...
Візит представників групи компаній Bouygues, 26.10...
Візит представників групи компаній Bouygues, 26.10...

Найближчі події

26 квітня 1986 року в 01 год. 23 хв. 40 с. за московським часом в ході проведення проектних випробувань однієї з систем забезпечення безпеки сталася аварія на енергоблоці № 4 Чорнобильської АЕС
У травні 1970 р. були розпочаті роботи з підготовки (розмітки) котловану під 1-й енергоблок Чорнобильської АЕС.

Розсилка новин