З Днем енергетика!

Шановні колеги!

Колектив Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС» вітає всіх працівників електроенергетики з професійним святом — Днем енергетика!

Чорнобильська АЕС — перша ядерна установка в Україні, яка знаходиться на останньому етапі існування будь-якого енергетичного підприємства — зняття з експлуатації. Ми всі пишаємося своєю причетністю до справи, яка об’єднує найнадійніших людей, професіоналів найвищого класу, на плечах яких лежить величезна відповідальність за енергетичну безпеку країни, зростання її економічного і промислового потенціалу, за світло і тепло у наших оселях.

Від професіоналізму та сумління кожного, хто працює в енергетичній галузі, залежить життєздатність економіки нашої країни та якість щоденного побуту її жителів. Плідна та безперебійна праця енергетиків вселяє впевненість у тому, що в наших оселях буде затишно, а відтак — усі решта негараздів з часом також будуть подолані.

Час вимагає не тільки стабільної роботи, але і активного впровадження новітніх технологій та пристроїв. Сподіваємося, що ваші зусилля у цьому напрямку знайдуть розуміння і підтримку української громади задля розбудови національного енергоринку, зміцнення енергетичної могутності України.

Щиро бажаємо безпечної роботи на всіх етапах існування, а вам, шановні енергетики, міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

Нехай і надалі не вичерпується енергія для перемог!

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин