Міністр екології та природних ресурсів України провів телефонні переговори з Директором Департаменту ядерної безпеки ЄБРР

Друк

20 січня 2014 року відбулися телефонні переговори Міністра екології та природних ресурсів Олега Проскурякова з Директором Департаменту ядерної безпеки Європейського банку реконструкції та розвитку Вінсом Новаком.

В переговорах взяли участь представник Чорнобильського фонду «Укриття» в Україні Олександр Славіс, Голова Державного агентства України з управління зоною відчуження Володимир Холоша, Начальник управління міжнародних відносин Мінприроди Михайло Камаса.

Сторони обговорили питання співпраці України з ЄБРР щодо діяльності Чорнобильського фонду «Укриття», прогресу у переговорах з клубом донорів стосовно міжнародних проектів, що фінансуються за рахунок коштів фонду «Укриття», рахунку ядерної безпеки та донорських внесків.

Олег Проскуряков та Вінс Новак підтвердили, що на сьогодні досягнута надзвичайно позитивна динаміка та системність у співпраці в контексті питань Чорнобильської АЕС. 

Прес-служба Мінприроди України