Перевірка вогневих робіт у машинній залі блока № 1

З метою підвищення рівня пожежної безпеки та підтримання надійного протипожежного режиму на території ДСП «Чорнобильська АЕС» на різних об’єктах підприємства постійно проводяться перевірки та інструктажі для персоналу.

7 червня фахівці Відділення організації запобігання надзвичайним ситуаціям по ДСП «Чорнобильська АЕС» Одинадцятого державного пожежно-рятувального загону (м. Чорнобиль) проконтролювали виконання тимчасових вогневих робіт в машинному залі блока № 1 Чорнобильської АЕС.

У ході перевірки було встановлено, що вогневі роботи проводяться відповідно до вимог Правил пожежної безпеки в Україні, Інструкції з організації безпечного ведення вогневих робіт на вибухопожежонебезпечних та вибухонебезпечних об'єктах, а також Об’єктової інструкції по організації безпечного проведення вогневих робіт на об’єктах ДСП «Чорнобильська АЕС».

Для персоналу підприємства та фахівців підрядних організацій було проведено додаткові інструктажі з пожежної безпеки під час проведення будівельно-монтажних робіт.

 

За матеріалом ДАЗВ.

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин