ІІ Міжнародна конференція INUDECO

З 25 по 27 квітня у місті Славутич пройде ІІ Міжнародна конференція «Проблеми зняття з експлуатації об'єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища».

Конференція проводиться з метою розгляду проблем та перспектив, підвищення рівня ефективності науково-практичних досліджень, налагодження співпраці та обміну досвідом щодо зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та поводження з радіоактивно відходами та відпрацьованим ядерним паливом. У контексті техногенних катастроф у Чорнобилі (1986 р., Україна) та Фукусімі (2011 р., Японія) викликами сьогодення є реінтеграція територій та соціальна адаптація постраждалих осіб, відновлення навколишнього середовища. 

Представникам державного та приватного секторів, неурядових та наукових організацій буде надано можливість взяти участь у відкритих дискусіях із наступної тематики:

— Досвід ліквідації наслідків аварії на Чорнобильський АЕС, реалізація проекту перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно-безпечну систему.
— Зняття з експлуатації атомних електростанцій, поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом. 
— Реабілітація, реінтеграція територій та соціальна адаптація населення у зв'язку з припиненням експлуатації містоутворюючих підприємств. 
— Аварійне реагування на об’єктах критичної інфраструктури. 
— Інформаційні технології підтримки зняття з експлуатації АЕС. 
— Технології розумного міста у XXI столітті. 
— Екологічні проблеми сталого розвитку та збереження навколишнього середовища. 12-й Славутицький екофорум. 

Детальну інформацію Ви знайдете на офіційному сайті конференції www.inudeco.pro. Офіційні мови конференції: українська, російська та англійська. За підсумками конференції видається збірник матеріалів. 

Заявка на участь та тексти доповідей приймаються до 10 квітня 2017. Форма для реєстрації тут

Контактні телефони оргкомітету: +38 (045-79) 2-10-90, +38 050 900-94-74.

Найближчі події

28 березня 1984 року 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС виведено на проектну потужність 1000 МВт
29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"

Розсилка новин