До уваги засобів масової інформації

07 листопада 2016 року на ДСП ЧАЕС відбудеться круглий стіл «30 років об’єкта «Укриття» - 30 років подвигу» за участю представників органів державного управління та регулювання, вчених, представників міжнародних організацій, керівників та інженерів проекту, ветеранів будівництва ОУ.

Круглий стіл присвячений 30-річчю будівництва та експлуатації об’єкта «Укриття». В його рамках відбудеться обговорення поточного стану об’єкта та варіантів подальшої реалізації стратегії перетворення ОУ на екологічно безпечну систему, зокрема, щодо стабілізації і демонтажу конструкцій всередині об'єкта «Укриття» і поводження з  паливовмісними та радіоактивними матеріалами.

Запрошуємо зацікавлених представників засобів масової інформації до висвітлення даного заходу. З питань акредитації та за більш детальною інформацією звертайтесь до відділу міжнародного співробітництва та інформації за тел. 04593 42254, електронна пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Заявки на акредитацію приймаються до 16:00 03.11.2016 року.

 

Найближчі події

29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"
30 березня 1970 року Наказом Міненерго СРСР інституту "Гідропроект" було доручено проектування Чорнобильській АЕС

Розсилка новин