Рятувальники провели протипожежне об’єктове тренування

З метою підвищення рівня пожежної безпеки та підтримання надійного протипожежного режиму на території ДСП «Чорнобильська АЕС» на різних об’єктах підприємства постійно проводяться протипожежні тренування.

15 березня проведене спільне (об’єктове) протипожежне тренування, в якому взяли участь фахівці Другої державної пожежно-рятувальної частини (2-ДПРЧ) ДСП «Чорнобильська АЕС» та оперативний склад персоналу підприємства.

Тема тренування – умовна пожежа на покрівлі деаераторної етажерки головного корпусу ДСП «Чорнобильська АЕС».

Під час проведення протипожежного тренування вдосконалено злагодженість дій служб та аварійних бригад підприємства з пожежно-рятувальним підрозділом.

За словами заступника начальника 2-ДПРЧ ДСП «Чорнобильська АЕС», капітана служби цивільного захисту Сергія Ващука, у ході тренування особовий склад 2-ДПРЧ та оперативний персонал ДСП «Чорнобильська АЕС» показали високий рівень майстерності та оперативної готовності до реагування на надзвичайну ситуацію на радіаційно-забрудненому об’єкті.

Найближчі події

29 березня 2000 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України за № 598 "Про дострокове припинення експлуатації енергоблока №3 та остаточне закриття Чорнобильської АЕС"
30 березня 1970 року Наказом Міненерго СРСР інституту "Гідропроект" було доручено проектування Чорнобильській АЕС

Розсилка новин