З днем енергетика!

Шановні колеги!

Колектив Державного спеціалізованого підприємства “Чорнобильська АЕС”, віддаючи глибоку шану тим, хто пов'язав свою професійну діяльність з енергетикою, вітає всіх працівників галузі з професійним святом – Днем енергетика!

Важко знайти важливішу галузь, ніж енергетична. Від неї залежить світло і тепло в будинках, нормальна робота промисловості, транспорту, зв'язку. Вся історія розвитку і становлення електроенергетики, починаючи з перших її кроків і до наших днів, насичена яскравими прикладами трудових здобутків кількох поколінь енергетиків та енергобудівників, наладчиків та монтажників, проектувальників та наукових працівників - всіх, хто своєю працею створював унікальні енергетичні комплекси, будував електростанції, прокладав лінії електропередач, зводив міста енергетиків.

Ми всі пишаємося своєю причетністю до справи, яка притягує найнадійніших людей, професіоналів вищого класу, на плечах яких лежить величезна відповідальність за енергетичну безпеку країни, за зростання її економічного і промислового потенціалу, за світло і тепло в наших оселях.

У цей святковий день дозвольте побажати всім працівникам, ветеранам і молодому поколінню безаварійної роботи, економічної стабільності на ваших підприємствах та установах, упевненості в своїх силах, успішного завершення всіх починань в справі розвитку і модернізації енергетичної галузі, міцного здоров'я. Благополуччя вам і вашим сім'ям!

Зі святом вас! З Днем енергетика!

І.І.Грамоткін                                                                                          М.І.Орлов
Генеральний директор                                                                         Голова ППО
ДСП “Чорнобильська АЕС”                                                                  ДСП "Чорнобильська АЕС"