В Славутичі відбулась презентація проекту інвестиційного будівництва

11 лютого 2013 року в конференц-залі адміністративного корпусу Чорнобильської АЕС в м. Славутичі відбулися презентації проекту будівництва багатоквартирних будинків і програм іпотечного кредитування.

До участі у заході були запрошені працівники Чорнобильської АЕС, яким може бути цікавий проект інвестиційного будівництва.

Як зазначив генеральний директор ДСП ЧАЕС Ігор Грамоткін, для адміністрації станції це в першу чергу спосіб закріплення висококваліфікованого персоналу на ЧАЕС і в місті Славутичі. Він, зокрема, сказав: «Ми віримо в те, що у майданчика ЧАЕС на етапі зняття з експлуатації є велике майбутнє. І ми намагатимемося це майбутнє реалізувати. Для цього нам необхідно, щоб молодий висококваліфікований персонал закріпився на майданчику, а мотивацією для цього має стати отримання нового сучасного житла.»

В ході презентації будівельною компанією «Укртрансбуд» був представлений проект будівництва чотирьох багатоквартирних будинків у м. Славутичі, а також пропозиції банків «Райффайзен Банк Аваль», «Сбербанк России» та «Приватбанку» по кредитуванню фізичних осіб на купівлю об'єктів інвестування.

Докладна інформація про подані пропозиції розміщена для ознайомлення на профспілковый сторінці нашого сайту в розділі «Новини».