Привітання з Днем Енергетика

Дорогі друзі, шановні колеги!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!

Енергетична галузь, без найменшого сумніву, є основою економіки країни, а у сучасних умовах від неї значною мірою залежить і існування держави. Сьогодні працівники енергетичного комплексу не тільки роблять життя кожного жителя тепліше та світліше, але й несуть відповідальність за енергетичну безпеку України. 

Успішний розвиток будь-якої галузі неможливий без спеціалістів, що досконало знають власну справу та віддані їй всією душею. Енергетика притягує до себе сильних та надійних людей, і я, як директор Чорнобильської АЕС, з упевненістю можу сказати, що на нашому підприємстві працюють саме такі люди, спеціалісти, завдяки щоденній, сумлінній праці яких багато років забезпечувалось надійне, безперебійне забезпечення споживачів електроенергією, а людей теплом та комфортом.

Тиждень тому, 15 грудня, минуло 14 років відтоді, як Чорнобильська АЕС припинила генерацію електроенергії. Роки, що минули з того моменту, черговий раз продемонстрували високий професіоналізм колективу, що продовжує напрацьовувати унікальний, безпрецедентний досвід, що стане в нагоді працівникам всіх атомних електростанцій України. Це досвід зі зняття об’єкта з експлуатації - завершальний етап роботи будь-якого енергетичного підприємства. 

Маю впевненість, що притаманна працівникам нашої станції дисципліна, відповідальне ставлення до справи, організованість, найвища майстерність, відданість традиція  дозволять і в подальшому успішно вирішувати виробничі завдання, займатися освоєнням нових сучасних технологій у нових напрямках діяльності. 

Окремі слова подяки хочеться висловити ветеранам, що залишалися відданими Чорнобильській АЕС та своєму професійному обов’язку у найбільш важкі роки, людям, чия праця та досвід закладено до фундаменту сьогоднішньої безпеки, допомагає в роботі молодим працівникам.

Міцного вам здоров’я, добробуту, подальших трудових досягнень та всього самого доброго!

 Генеральний директор ДСП ЧАЕС 
Ігор Грамоткін