Змагання аварійно-пожежних дружин ДСП ЧАЕС

31 серпня в Славутичі, на базі ДПЧ-15, пройшли щорічні змагання аварійно-пожежних дружин ДСП ЧАЕС з пожежно-прикладного спорту. Вдосконалення навичок у цьому виді спорту дозволяють відпрацювати взаємодію та взаєморозуміння персоналу такого складного об'єкта, як АЕС, при виникненні надзвичайної ситуації, а також продемонструвати силу, спритність і швидкість реакції при боротьбі з вогнем.

Цього року у змаганнях взяли участь 10 команд, сформованих в підрозділах Чорнобильської АЕС. Результати оцінювалися по кожному виду змагань як в командному, так і в особистому заліку. Більшість команд продемонстрували злагодженість у проходженні етапів та хорошу техніку підготовки у поводженні з пожежно-технічним інвентарем. Кращий результат за сумою трьох командних етапів цього року в черговий раз показала команда ЦТПК, яка у минулому році вже завоювала право назавжди залишити у себе перехідний кубок змагань. Друге місце - у ЦПВЯП і третє - у працівників хімічного цеху.

Призові місця в особистій першості розподілилися наступним чином:
"Подолання 100-метрової смуги з перешкодами":
1 місце - Олександр Вдовенко (ЦПТРВ)
2 місце - Євген Шубін (ЦТАІ)
3 місце – Денис Тюрін (ЦООЯТ)

"Підйом по штурмовій драбині у вікно навчальної вежі":
1 місце - Артем Шаповалов (ЦООЯТ)
2 місце - Євген Сосновий (ЕЦ)
3 місце - Валентин Леоненко (ЦТПК)

Від усієї душі вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам, щоб майстерність ніколи їх не підводила, адже у реальному житті немає ні штрафних очок, ні другої спроби. У реальному житті головний суддя - вогонь.