Представники керівництва групи компаній Bouygues відвідали Чорнобильську АЕС

26 жовтня Чорнобильську АЕС з ознайомчим візитом відвідали представники керівництва групи компаній Bouygues - генеральний директор Bouygues Telecom Олів'є Русса, керівник підрозділу цивільного будівництва Bouygues Travaux Publics Жан Філіп Трін і член виконавчого комітету компанії Марк Адлер.

У рамках візиту гості відвідали майданчик складання Арки нового безпечного конфайнменту, де отримали необхідну інформацію від керівника проекту «Новарка» Ніколя Кая і генерального директора Чорнобильської АЕС Ігоря Грамоткіна, а також особисто ознайомилися з ходом робіт на ділянках, де в даний час ведуться найбільш інтенсивні роботи.

 

Під час зустрічі з топ-менеджерами компанії Bouygues генеральний директор ДСП ЧАЕС Ігор Грамоткін високо оцінив якість робіт і менеджмент компанії "Новарка", який організував на майданчику зразкові умови для реалізації складного і безпрецедентного в світовій практиці проекту будівництва нового безпечного конфайнмента.

Для довідки. Проект будівництва нового безпечного конфайнмента здійснює спільне підприємство NOVARKA (Франція), до складу якої на паритетних засадах (50% участь сторін) входять компанії VINCI Construction Grands Projets та Bouygues Travaux Publics. Основні субпідрядники: CIMOLAI (Італія) - робочий проект та виготовлення сталевих конструкцій; PaR (США) - проектування та виготовлення системи основних кранів; OKYANUS (Туреччина) - проектування, поставка та установка обшивки Арки.

Візит представників групи компаній Bouygues, 26.10...
Візит представників групи компаній Bouygues, 26.10...
Візит представників групи компаній Bouygues, 26.10...

Найближчі події

На початку травня 1977 р. почались пуско-налагоджувальні роботи на 1-у енергоблоці ЧАЕС
У травні 1970 р. були розпочаті роботи з підготовки (розмітки) котловану під 1-й енергоблок Чорнобильської АЕС.

Розсилка новин